Sponsors

De EHBO Vereniging De Meije – Zegveld dankt haar bestaan aan de vele donateurs. Niet alleen onderstaande ondernemers uit De Meije en Zegveld doneren jaarlijks, maar ook de vele burgers in De Meije en Zegveld dragen de EHBO Vereniging De Meije – Zegveld een warm hart toe. Het bestuur is u daarvoor heel dankbaar.

Mede door deze donateurs kan de EHBO Vereniging De Meije-Zegveld een Mobiele EHBO Post aanschaffen. De IJsclub De Meije Vooruit en Rabo Dichtbijfonds hebben het grootste gedeelte van de aanschaf van de AED en de Mobiele EHBO Post voor hun rekening genomen.

Met trots kunnen wij mededelen dat met behulp van het Rabo Dichtbijfonds de Mobiele EHBO Post nu ook een brancard heeft.

M. Uittenbogaard, Lederlandmeubels; Arjan Verhage, Klusbedrijf; A.C. Donselaar, Aannemersbedrijf; Theo Westerink, Kaas en Noten